Teleskopické hrablo FISKARS X-Series 53,2 cm 1057189

Kód: 2879
1 295 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Lopata na sníh Fiskars 1057189, s vysoce odolnou, teleskopickou násadu vyrobenou z eloxovaného hliníku. Délku násady si tedy můžete přizpůsobit tak, aby pro Vás byla manipulace s hrablem co nejpohodlnější. Při skladování nebo převážení je praktické využít zkrácení délky násady na minimum.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrablo teleskopické 53,2cm X-serie Fiskars 1057189

Lehké, teleskopické hrablo pro úklid čerstvého i mokrého sněhu z různých povrchů. 

Teleskopické hrablo na sníh X-series™ Fiskars je ideální pro snadné, rychlé a efektivní odklízení čerstvého i rozbředlého sněhu z velkých ploch jako jsou příjezdové cesty, chodníky, cesty a další. Je vybaveno širokou lopatou a teleskopickou násadou, která díky nastavitelné délce zaručí ideální ergonomii pro uživatele. Patentovaná, zesílená, kovová lišta vydrží 3x déle. Toto snadno použitelné a lehké hrablo má odolnou hliníkovou násadu a texturované protiskluzové úchopy pro snížení únavy, větší pohodlí a kontrolu. Velké držadlo ve tvaru D pojme i velké zimní rukavice a díky jeho úhlu je pohodlné pro zápěstí, které je v ergonomické poloze.

 

Rychleji odházený sníh

Hrablo se širokým záběrem má patentovanou kovovou lištu, která má až třikrát delší životnost a bez problému odhází i hluboké sněhové závěje. K výrobě lopaty byl použit materiál s nízkým třením, takže sníh bude po lopatě lépe klouzat a odhazování bude rychleji hotové. Pracovat s ní můžete i v mrazivém počasí.

Pohodlné držení

Držadlo s ergonomickým designem má tvar písmene D a technologii SoftGrip. Lopata se vám tedy bude pohodlně držet i v teplých zimních rukavicích a ani při delší práci vás nebude bolet zápěstí. Texturované úchopy mají protiskluzový povrch, takže máte nad lopatou absolutní kontrolu a neunaví se vám ruce.

 

Toto hrablo vyrobené ve Finsku je vybaveno vyztuženou polymerní lopatou, která je odolná proti chladu až do -30 °C. Nová, pokročilá a odolná konstrukce lopaty je vyrobena z materiálu s nízkým třením, díky čemuž sníh lépe klouže po lopatě.

 

Paramatry:

  • široká čepel z vyztuženého polypropylenu (se zesílenou hranou pro 3x větší odolnost) snadno proniká do zhutnělého sněhu
  • nízké tření na povrchu čepele zlepšuje sklouzávání sněhu
  • lehká teleskopická násada nastavitená v rozmezí 143-163 cm
  • materiál odolává teplotám až -30 °C
  • velká rukojeť ve tvaru D s protiskluzovým povrchem SoftGrip je dimenzovaná pro práci v zimních rukavicích, izoluje proti chladu a textura na povrchu umožňuje lepší držení a ovládání hrabla
  • šířka: 53,2 cm
  • hmotnost: 1,785 kg
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Lopaty / rýče / hrabla
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 1.8 kg
Šířka lopaty: 53,2 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: